Het gedroomde leven

Beste lezers van mijn blog,
Deze keer een heel bijzondere aflevering. Want als je op Een boze fee klikt, krijg je een hoofdstuk uit mijn nog niet voltooide tweede roman te zien. Dat boek gaat Het gedroomde leven heten. En het plaatje hierboven is het soort omslag dat ik voor het boek zou willen.
Dit hoofdstuk zit ongeveer halverwege het boek. Ik heb het uitgekozen om jullie te laten lezen omdat het een omslagpunt in het verhaal is. Ik moet daar bij zeggen dat het misschien een beetje lastig te lezen is. In tegenstelling tot de rest van het boek maak ik hier voortdurend gebruik van perspectiefwisselingen, wat enigszins verwarrend kan werken als je nog niet in het verhaal zit. Bovendien worden er veel gedachten in uitgeschreven en dan niet vanuit de verteller (Pauline schrikt, ze vindt hem bot), maar vanuit de twee hoofdpersonen (Wat is dat nou? Wat is dat voor bot antwoord). Misschien even wennen in het begin.
Ik heb de tekst in pdf-formaat opgeslagen zodat je het eventueel op je tablet kunt zetten. Er zitten een paar sterretjes in de tekst op momenten dat je iets meer moet weten van het voorafgaande. Als je erop klikt, geef ik daar uitleg over.
Ik ben aan de zoveelste revisie van het boek bezig. Daarom ben ik blij met alle commentaar. Als je er iets over zou willen zeggen: neem alsjeblieft geen blad voor je mond. Ik hoor het graag.
Misschien ten overvloede: Iedere overeenkomst met personen of situaties die de lezer bekend voorkomen, berust op louter toeval. Ik meen het.
Veel leesplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s